Noen hater meg og min familie så sterkt at de vil gå i tog mot oss

Den nazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen skal demonstere i Fredrikstad i sommer under hovedparolen "Stopp homolobbyen". Jeg vet i grunnen ikke hva de mener med homolobbyen, men jeg vet at dette skremmer meg. Tenk at noen hater meg og andre homofile bare fordi vi er homofile. Tenk at noen mener at mine barn, de skjønne ungene, aldri burde levd, fordi de har to mødre. Tenk at noen mener at homofile ikke bør ha like rettigheter som alle andre, at vi ikke er like mye verdt. De er villig til å kjempe for at homofile skal være annen rangs borgere. De brenner flaggene våre.

Noen spør seg, hvorfor maser disse homoene sånn? Kan de ikke bare være som alle andre og holde kjeft? Det er bare det at rettigheter ikke kommer av seg selv. Å være homo i Norge har bare vært lov de femogførti siste årene. Å inngå ekteskap på lik linje med heterofile har vi bare hatt lov til i åtte år. Det er fortsatt forbudt å være homo i 79 land. Rettighetene homofile har i Norge har ikke kommet av seg selv. Toleransen jeg har møtt med å være åpen med min legning har ikke kommet av seg selv. Jeg kan ikke ta den for gitt. Min familie er en familie som er alle andre, og blir sett på det som her vi bor. Noen mener at vi aldri burde fått lov å være familie. Derfor gjør jeg et stort nummer ut av at jeg er skeiv.  Ingen skal få stoppe min familie.

Vet du hvordan prideparader startet? 

 Viktig å alltid ha et regnbueflagg og gripe

 

 

#blogg #homo #siifra #skeiv #lesbisk #fri

8 kommentarer

Trine

26.05.2017 kl.22:17

Jeg blir så forbanna! Kjærlighet er kjærlighet!♥️♥️

melkesjokolade

28.05.2017 kl.22:20

Trine: <3

James Madison

26.05.2017 kl.22:21

Enig i alt, du har min fulle støtte. Aldri slutt å "mas"! Bare folk som ikke forstår anser det som masing.

melkesjokolade

28.05.2017 kl.22:19

James Madison: Takk. Da fortsetter jeg å mase da ;)

ezedoll

26.05.2017 kl.22:42

Aldri stopp! <3 Som Trine skrev: "Kjærlighet er kjærlighet"!

melkesjokolade

28.05.2017 kl.22:19

ezedoll: <3

Ei_heks

27.05.2017 kl.00:41

Jeg synes det er tragisk at man i ytringsfrihetens navn skal få lov til å trakassere andre mennesker. Jeg håpet i det lengste at de skulle få avslag, men så vel var det ikke. Har faktisk skrevet om akkurat dette i et innlegg om ytringsfrihet i bloggen min. Ytringsfrihet må ikke bli trakasseringsfrihet. :(

Men masse lykke til med kjærligheten! Det er da ikke legningen som definerer et menneske, men om man velger å være et godt et.

melkesjokolade

28.05.2017 kl.22:19

Ei_heks: Takk for fine ord. Trakkasseringsfrihet, det var et negativt men riktig ord her

Skriv en ny kommentar

melkesjokolade

melkesjokolade

33, Tvedestrand

Stavangerjente bosatt på Sørlandet med kone og to barn. Livet smiler.

Kategorier

Arkiv

hits